Autós tippek Junpitól

Rengeteg változott az elmúlt 1-2 évben a használtautó piac! Egy kis visszatekintés is lesz az előző videóban elhangzott dolgokkal kapcsolatban De nézzük mit mond erről Junpi!

Némelyik ember nem foglalkozik úgy az auójával ahogy kellene, pedig az autóknak lelke van és meghálálja a törődést! De nézzük mit mond erről Junpi!

Sok kereskedő odafigyel az autója tisztaságára. Rengeteg magánszemély hónapokig nem mossa a kocsiját, sőt még eladás előtt sem hajlandó kitakarítani. Rengeteg kereskedésben tiszta autók állnak, így könnyebb felmérni az autó külső, belső állapotát. De nézzük mit mond erről Junpi!

Sokan nem figyelnek oda az autójukra pedig egy kis odafigyeléssel sok nagyobb, nehezebben javítható, drágább probléma könnyen megelőzhető lenne. De nézzük mit mond erről Junpi!

Az árakat az autópiac diktálja. Általában amire nagy a kereslet az drágább, amire kissebb a kereslet az olcsóbb. Az újautó piac akkorát drágult, hogy megnőtt a használtautókra a kereslet. De nézzük mit mond erről Junpi!

Melyik autó számít jó autónak! Természetesen mindenkinek más, mert ez mindig attól függ mire használjuk. És az is természetes, hogy mindenkinek a sajátja a legjobb. De nézzük mit mond erről Junpi!

Árképzés!

2022.05.04

Az használt autók eladásánál meg kell határozni egy olyan árat, hogy az eladni kívánt gépkocsi megtalálja az új gazdáját! Honnan tudja a vevő, hogy jó áron veszi e meg a kiszemelt autót? Miket vegyünk figyelembe, mi alapján döntsünk? Pár szóban segít ebben Junpi!

Sokan nem veszik komolyan az autóra felszerelt gumik minőségét! Egyetlen kapocs az út és az egy vagy több tonnás autó között! Nagyon figyeljük a megóvására, minőségére, de hogyan? Pár szóban segít ebben Junpi!

Egy autó mindig törődést igényel, főleg ha sokáig szeretnénk, biztonságosan használni! Tavasszal is vannak kötelező és ajánlott elvégzendő tennivalók! Pár szóban segít ebben Junpi!

Sokszor megtörténik, hogy betér hozzánk tanácsért egy olyan ügyfél, aki nem nálunk vásárolt autót és tanácstalan mit tegyen, mert becsapottnak érzi magát! Hogy mással ne történjen ez meg, most egy ilyen esetet mesél el Junpi!