Autós tippek Junpitól

Az árakat az autópiac diktálja. Általában amire nagy a kereslet az drágább, amire kissebb a kereslet az olcsóbb. Az újautó piac akkorát drágult, hogy megnőtt a használtautókra a kereslet. De nézzük mit mond erről Junpi!

Melyik autó számít jó autónak! Természetesen mindenkinek más, mert ez mindig attól függ mire használjuk. És az is természetes, hogy mindenkinek a sajátja a legjobb. De nézzük mit mond erről Junpi!

Árképzés!

2022.05.04

Az használt autók eladásánál meg kell határozni egy olyan árat, hogy az eladni kívánt gépkocsi megtalálja az új gazdáját! Honnan tudja a vevő, hogy jó áron veszi e meg a kiszemelt autót? Miket vegyünk figyelembe, mi alapján döntsünk? Pár szóban segít ebben Junpi!

Sokan nem veszik komolyan az autóra felszerelt gumik minőségét! Egyetlen kapocs az út és az egy vagy több tonnás autó között! Nagyon figyeljük a megóvására, minőségére, de hogyan? Pár szóban segít ebben Junpi!

Egy autó mindig törődést igényel, főleg ha sokáig szeretnénk, biztonságosan használni! Tavasszal is vannak kötelező és ajánlott elvégzendő tennivalók! Pár szóban segít ebben Junpi!

Sokszor megtörténik, hogy betér hozzánk tanácsért egy olyan ügyfél, aki nem nálunk vásárolt autót és tanácstalan mit tegyen, mert becsapottnak érzi magát! Hogy mással ne történjen ez meg, most egy ilyen esetet mesél el Junpi!

A régi időkben, aki még emlékszik rá és volt autója nagy gondot fordítottak az autósok az alváz és üreg védelemre! Sajnos egyre kevesebben szánnak időt és anyagi költséget erre a fontos tennivalóra! Miért is fontos ez? Erre a kérdésre ad ma választ Junpi! !

Tél után!

2022.04.11

Vége a télnek, itt a jó idő! Milyen dolgokat érdemes elvégezni az autónkon, ha azt szeretnénk elérni, hogy az autónk sokáig megbízhatóan szolgáljon minket! Apró odafigyeléssel sok kellemetlenséget kiküszöbölhetünk! Erre a kérdésre ad ma választ Junpi! !

Rakamazon a SHELL kút mellett található a Junpiautó használtautó kereskedés! A családi válalkozás már 31 éve működik! A kereskedést szeretné bemutatni egy pár szóban Junpi!

Milyen szemmel nézik az autót vásárlás és eladás alkalmával az ügyfelek? Erre a kérdésre ad ma választ Junpi!