BIZTOSÍTÁS ÉS HITEL

A biztosítás, a gépjármű üzemeltetése során másoknak okozott károk megtérítését szolgálja. Biztosan megfordult már az Ön fejében is, hogy van-e valamilyen módja annak, hogy ne kelljen biztosítást fizetni az autója után. A jó hír az, hogy ezt bárki megteheti, a rossz pedig az, hogy ez törvénybe ütközik.

Közúti forgalomban gépjármű csak úgy vehet részt, ha érvényes kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződéssel rendelkezik. A biztosítást 2009. évi LXII. törvény szabályozza, amely a biztosítók kockázatvállalására vonatkozó feltételeket egységesen rögzíti.

Ne kibúvót keressen a biztosítás fizetése alól, hanem megfizethető díjakat!

Takarítson meg akár több tízezer forintot éves szinten egy pár perces ügyintézéssel, sorban állás nélkül. Tájékoztatást adunk már telefonon is, hogy csak abban az esetben jöjjön el hozzánk amennyiben érdemes.

Ne késlekedjen! Lehet, hogy több ezer forintot is meg tud spórolni havonta csak a biztosítási díjakkal! Tegye rendbe a dolgokat és keresse biztosítási szakemberét Junpiné Zsuzsát, aki megtalálja Önnek a lehető legjobb feltételeket!

Kattintson az alábbi gombra és vegye fel velünk a kapcsolatot! 

Amennyiben úgy gondolja saját maga is megbirkózik a biztosítása elkészítésével, erre is van lehetőség és amennyiben útközben elakad, a fenti kapcsolaton még mindig tud segítséget kérni tőlünk.