JUNPIAUTÓ A MEGBÍZHATÓ AUTÓK BOLTJA 

MERT A BIZALOM SOHA NEM MEGY KI A DIVATBÓL

MAGUNKRÓL

Már gyermekkoromban nagy álmom volt, hogy egyszer sok autóm legyen. Azt nem tudtam, hogy milyen formában, de azt igen, hogy sokat szeretnék. :) 1991-ben  kezdtem el néhány autóval kereskedni, de tudtam, hogy ennél többet szeretnék. Végül 2003-ban nyitottam meg életem első használt autó kereskedését, amely azóta is hűen szolgálja ügyfeleit! Boldog emberek és valóra vált álom lett az eredmény! 

Tudom, hogy mindenki a legjobbat akarja a saját keretein belül. Én is ilyen vagyok, így hát célom, hogy ezt is tudjam nyújtani ügyfeleinknek. Számos vásárlónktól jön a visszajelzés, hogy segítőkészek vagyunk és mi valóban figyelmet fordítunk arra, hogy segítsünk nekik megtalálni, amire szükségük van. Ezt mindig örömmel hallom, ugyanis egyik irányelvünk a személyes törődés betartása. Nem csak úgy eladunk autókat, hanem személyesen beszélgetünk el a hozzánk betérő nézelődőkkel, vásárlókkal, hogy meg tudjuk az igényeiket és megkönnyítsük a vásárlást.

Küldetésünk: "30 éve működő családi vállalkozásunk, a JunpiAutó munkatársainak fontos, hogy valós adatokkal, átvizsgálva, rejtett hiba nélkül, azt kapják az Ügyfeleink amiért fizettek, ezzel is segítve a túlélésüket!"

Önt is sok szeretettel várjuk Rakamazi autókereskedésünkben, és a remek autó kínálat bemutatásán kívül, még egy kávéra is a vendégünk! :)

A CSAPAT

Jung István (Junpi)

Cégvezető

"1991-ben arra vállalkoztam, hogy a tudásommal segítek a körülöttem élő embereknek egy jobb, könnyebb és kényelmesebb életet élni!"

Tel: +36 20 986 2636

Jung Ákos

Értékesítési vezető

"Én abban hiszek, hogy a kemény munka, és a becsületesség mindig meghozza a gyümölcsét. Ebben a mai személytelen világban, mi azt a régi iskolát képviseljük, ahol a kimondott szónak van a legnagyobb értéke!"

Tel: +36 20 969 2424

Junpiné Zsuzsa

Irodavezető

"Nem azt kapjuk, amire vágyunk, hanem, amiért megdolgozunk. A megbecsülésünk mindig azonos lesz a szolgáltatásunk színvonalával."

Tel: +36 20 9363 158

Lépj velünk kapcsolatba

JunpiAutó

4465 Rakamaz, Tokaji út - Shell benzinkút mellett

Telefonszám

Cégvezető:
Jung István +36-20-986-2636

Értékesítési vezető:
Jung Ákos +36-20-969-2424

Biztosítás és hitelügyintézés:
Junpiné Zsuzsa +36-20-936-3158

E-mail:
junpi@junpiauto.hu

Facebook:
Junpi Autó